Stel een vraag
Topgardens Landscaping
Zuideruitweg 23
1608 EV Wijdenes
Topgardens Landscaping
Topgardens Landscaping
Zuideruitweg 23
Wijdenes
www.topgardens.nu
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Terrasoverkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal met een houten overkapping van Hillhout. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.

Overkapping naar wens in te delen
U kunt de wanden van uw overkapping natuurlijk helemaal openlaten, maar met de losse wandelementen van Hillhout kunt u een geheel eigen invulling geven aan uw overkapping. De Wandelementen Design en de Wandelementen Basic zijn verkrijgbaar in 4 varianten: volledig dicht, met bovenlicht, met een groot raam of voorzien van shutters.

Lees meer
Lees minder